Garancija in servis
DETEKTOR LAHKO TESTIRAŠ KAR 30 DNI

Z nakupom in uporabo detektorja Kiyo so vse skrbi odveč. Zavedam se, da pri nakupih preko spleta izdelka ne moreš preizkusiti, in tako obstaja možnost, da s kupljenim včasih nisi povsem zadovoljen - zato sem zate pripravil tudi 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo, ki je opisana spodaj.

Da pa se izogneš morebitni napačni uporabi detektorja in poškodbam samega izdelka, si preberi slovenska navodila za uporabo.

Navodila za uporabo: Kiyo E-265Plus, slovenska [prenesi]

30-dnevna garancija na zadovoljstvo:
Radar detektor lahko prvih 30 dni zgolj testiraš. In če ti karkoli ne bi bilo všeč, mi ga lahko brez vsakršne slabe vesti pošlješ nazaj, da ga zamenjam za drug model oziroma ti povrnem kupnino – vključno s stroški pakiranja in dostave, do zadnjega centa!

Detektor seveda lahko vrneš brez embalaže. In tudi brez napajalnega kabla, če bi ga slučajno izgubil - ker želim, da detektor resnično preizkusiš. Odstrani vse zaščitne folije, naj vidim, da si ga res uporabljal!

Želim uveljaviti garancijo na zadovoljstvo (klik)

365-dnevna garancija na kvaliteto:
Ker je Kiyo eden izmed najbolj kvalitetnih detektorjev tudi kar se tiče same izdelave, ti zagotavljam 1-letno obdobje, v katerem vse okvare detektorja odpravimo brezplačno – tudi tiste, ki bi jih drugi proizvajalci označili za malomarno ravnanje in jih ne bi hoteli odpraviti.

Naj se pokvari zaslon zaradi vročine, nehote odlomi nosilec ali pretrga napajalni kabel, okvare odpravimo brezplačno!

Želim uveljaviti garancijo na kvaliteto (klik)