Mnenja in izkušnje
VEČ KOT 17.000 SLOVENSKIH UPORABNIKOV


Preberi si mnenja uporabnikov radar detektorja Kiyo E-265Plus, da boš bolje razumel, zakaj že več kot 17.000 slovenskih voznikov prisega na njegovo uporabo. Nekateri si vožnje brez njega ne predstavljajo več.

V kolikor na cesti narediš več kilometrov od povprečnega voznika, ki se vozi predvsem v službo in nazaj, je sedaj na voljo tudi še zmogljivejši detektor Kiyo VTX900GPS. Primerjavo si lahko ogledaš na tej strani.

Sašo:Ocena: 5/5

Kolega mi že dober mesec govori, da je detektor larifari, meni pa še ni uspelo naleteti na radar. No, vse do včeraj. Kako to vem? Ker me je nanj opozoril detektor!

Sredi vasi mi detektor začne piskati, kar se prej še ni zgodilo. Seveda takoj spustim gas in pogledam na števec, nato pa na postaji zagledam belega Kangooja!

Za hec sem naredil še en krog in situacijo tudi posnel, da končno utišam kolega. Posnetek vam pošiljam, da ga objavite na svoji strani - za vse nejevernike. Pa lep dan!


Odkrivanje mobilnega radarja:

Tomaž:Ocena: 4/5

Odlično, rešil me je kar nekaj kazni, ker je moja noga (včasih) pretežka :-) Včasih zna biti malo nadležen, ker zaznava kakšno drugo frekvenco, vendar bolje tako, kot pa da ne bi zaznal kakšnega radarja. Priporočam! ;-)

Tadej:Ocena: 5/5

Res super zadeva. Že prvi dan me je rešil, pa sploh še nisem vedel zakaj piska, tako, da sva skolegom kar pogledala, ko sva zagledala stacionarni radar v Kangoo-ju.

Vsega skupaj sem sigurno prišparal čez 1000 evrov, potem pa sem prodal avto in detektor zraven, tako, da ga bom najbrž spet naročil. Lp Tadej

Matej:Ocena: 5/5

Miha! Včeraj sem naletel na radar, za katerega sploh nisem vedel, da obstaja!

Med vožnjo iz Pokljuke mi je detektor kar naenkrat začel piskati, kar je bilo malce čudno – zakaj bi piskal sredi ničesar? No, potem pa zagledam v travi ob drevesu skrit radar!

Do sedaj sem vedno mislil, da mora biti poleg radarja tudi nekdo, ki ga upravlja. Tale pa je bil skrit v travi za cesto in sam bog ve, kaj bi bilo, če ne bi imel detektorja. Zame je nakup povrnjen! Mi je pa žal za vse ostale izletnike, ki so se to nedeljo ujeli na radar na poti iz Pokljuke.


Odkrivanje prenosnega radarja:

Milan:Ocena: 3/5

Žal se pri moji vožnji detektor ni obnesel najbolje, zato sem Vam ga vrnil.
Sem pa spet po dolgem času srečal družbo, katera ve kaj dela in kaj hoče. Želim Vam obilo dela in seveda kar gre poleg, predvsem pa upam, da ne izgubite kompasa.

Čestitam za popolnoma cel postopek, od nabave do vračila.

Danijel:Ocena: 4/5

Zelo senzibilen, včasih zaznava tudi senzorje okrog semaforjev. Če se voziš po poznani poti to ni problem, si navajen. Spremenil bi inštalacijski kabel, ta spiralni je res zelo dolg, vendar ga je težko fiksirati po armaturki in napeljevati, ker preveč vleče. Dodal bi tudi možnost izklopa melodije-pesmice ob vklopu naprave, zadoščal bi en kratek pisk. Sicer pa zadovoljen.

Boštjan:Ocena: 5/5

Čeprav sem bral, da naj detektor ne bi zaznal laserskega merilnika, lahko povem, da temu ni res.

Zadnjič sem se peljal iz Škofje Loke v Ljubljano in na medvoškem klancu opazil policaja, ki meri z lasersko pištolo. Lokacija mi je sicer znana, saj tam pogosto opravljajo meritve.

Obrnem avto in se previdno odpravim v njihovo smer, da vidim, kako bo reagiral detektor, če sploh bo. In kaj se zgodi? Detektor dobesedno ponori! Več v priponki!


Odkrivanje laserske pištole:

Rado:Ocena: 4/5

Sprašujem se, kako da za radar detektor nisem vedel že prej?? V zadnjih dveh mesecih me je že dvakrat rešil pred mobilnim radarjem kranjskega mestnega redarstva, ki zadnje leto seje strah po Gorenjski. Od mene hvala bogu ne bodo dobili nič več.

Včasih detektor sicer res zazna lažni alarm (bencinska črpalka) vendar ni tako moteče.

Marko:Ocena: 5/5

Mene je že trikrat rešil in sem si vloženi denar že davno povrnal. In tukaj ne gre za neko srečo ali pa kaj podobnega saj me je rešil tako pred belim kangujem kot policijskim radarjem. Hvala!

Nevena:Ocena: 3/5

Izdelek je bil zanimiv in "uporaben", dokler je delal. Sedaj izgublja kontakt in ga je treba po vsaki luknji ali grbini na cesti ponovno nastavljat v položaj ko deluje, tako da vam ga pošljem v servis. Sicer pa vse OK.

Martin:Ocena: 5/5

Samo pozitivno. Vedno opozarja tako pravočasno, da kot voznik še vedno lahko odreagiraš. Do sedaj me je rešil najmajn dve (zanesljive in ne majhne) kazni, do katere pa ni prišlo.

Priporočal sem ga tudi drugim voznikom-kolegom, no eden ga je tudi kupil. Pri vožnji se lahko malo "privoščiš", ko zapiska greš na omejitev, ha,ha,ha in to je to.

Jaz praktično že ne morem voziti avtomobila, da detektor ni vključen. Prej vključim detektor kot radio, ha,ha,ha. LP, Martin !


Odkrivanje stacionarnega radarja:

Milan:Ocena: 4/5

Naprava je uporabna, že nekajkrat me je opozorila na radar, moraš pa biti zelo pozoren, ker včasih ni veliko časa za reakcijo. Zadeva se kar pogosto oglaša ob cestni merilnih napravah za opozarjanje na hitrost, zato se potem na te zvoke navadiš in moraš biti ob vsakem alarmu pozoren na vzrok. Nekoliko je nerodno spravljanje na parkiriščih, da ti ga kdo ne ukrade. Celovito je zadeva v redu, jo redno uporabljam.

Kot vidiš je zadovoljstvo z radar detektorjem veliko, a je malo tudi odvisno od relacije in načina vožnje - zato si oglej ponudbo radar detektorjev, kjer je opisana razlika za lažjo odločitev. Sicer pa ne glede na to, za kateri detektor se odločiš, bo tvoja odločitev pravilna - le tako se namreč lahko izogneš radarju in morebitni kazni, ki te sicer lahko drago stane...

Klikni tukaj in si poglej, kateri detektor najbolje ustreza tvoji vožnji.


Preko spodnjega obrazca mi lahko sporočiš tudi svoje mnenje o detektorju:

* Ime:
* Priimek:
* Telefonska številka:
* Izdelek, ki ga želiš oceniti:
* Ocena izdelka (1 = zelo slabo, 5 = odlično):
* Tvoje mnenje o izdelku: