Kazen za trenutek nepozornosti?
S to napravo, ki jo uporablja več kot 17.000 Slovencev, se IZOGNEŠ RADARJU in KAZNI!
radar detektor kiyo e265
3 razlogi za tako priljubljenost radar detektorja Kiyo:
 • Zazna radarje, skrite v vozilih, da lahko pravočasno prilagodiš hitrost, čeprav radarja sploh ne opaziš.
 • Je eden redkih detektorjev, ki zazna tudi najnovejše laserske pištole, ki jih uporablja slovenska policija.
 • Ne uidejo mu niti stacionarni radarji na avtocestnem križu, državnih in lokalnih cestah.
Pozdravljen!
Kazni v cestnem prometu so vse prej kot nizke: vožnja s 56km/h v naselju te bo stala 80€, zgolj meter prekratka varnostna razdalja pa še dodatnih 200€!

Pri tem policija in redarstva kar tekmujejo v nastavljanju skritih pasti. Kazen pride po pošti, sam pa se sploh ne zavedaš, kje je bil radar postavljen. A tem nepotrebnim kaznim se lahko izogneš na enak način, kot se jim izogiba že več kot 17.000 slovenskih voznikov.
radarji

Na videz preprosta,
a izjemno učinkovita naprava:

Vsi ti merilniki iz zgornje slike imajo lastnost, ki se jo da s pridom izkoristi: med delovanjem namreč oddajajo signal, zato je vse, kar potrebuješ, tehnološko dovršen sprejemnik, ki jih zazna in te nanje opozori – in to še pravočasno. Tako kot prikazuje ta animacija:
Delovanje radar detektorja
In naprava, ki omogoča ravno to, se imenuje Radar detektor. Omogoča ti, da lahko pravočasno brez težav prilagodiš svojo hitrost in se tako izogneš morebitni kazni.

Podobno je pri t.i. laserskih pištolah. Laserski signal, ki ga oddaja merilnik med meritvijo, seže več kot 1200 metrov daleč, čeprav se meritve hitrosti izvajajo na razdalji približno 300 metrov (med policistom in vozilom).

Kaj to pomeni? Na razdalji 300 metrov je premer laserskega žarka cca 1 meter, na razdalji 1200 metrov pa že kar 4 metre, kot kaže slika.
laserski žarek
To pomeni, da je na razdalji dobrega kilometra signal že tako 'širok', da ga je moč zaznati po celotnem vozišču, pa čeprav so bile meritve opravljene na vozilih daleč pred teboj. A tega ni sposoben vsak detektor!

Kako se izkaže v praksi?

Na papirju radar detektor zveni odlično, a kako se izkaže v praksi? Spodaj si oglej video posnetke delovanja detektorja Kiyo, ki so mi jih poslali uporabniki iz različnih koncev Slovenije.

Ne le, da detektor pravočasno zazna in te opozori na različne vrste merilnikov hitrosti, kot je to razvidno iz posnetkov - kot vozniku ti omogoča, da lahko brez težav prilagodiš svojo hitrost in se tako izogneš morebitni nepotrebni kazni.

In detektor, ki ga predstavljam v nadaljevanju, tudi po oceni 311 uporabnikov sodi v sam vrh radar detektorjev.

OPOZORILO: čeprav so uporabniki nad detektorjem navdušeni, je zadovoljstvo odvisno tudi od relacije in načina vožnje. Zato ti omogočam kar 30 dni testiranja, o čimer je več zapisano v nadaljevanju.

Vendar prosim, nikar detektorja ne izkoriščaj za objestno vožnjo! Vselej se drži predpisov in poskrbi za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu.
Najbolj prodajani detektor Kiyo E-255
ima novega naslednika:

Še izboljšani Kiyo E-265Plus

Kar težko je verjeti, da že več kot 17.000 slovenskih voznikov prisega na uporabo radar detektorja Kiyo. Detektor je namreč sila preprost za uporabo - enostavno ga vzameš iz embalaže, namestiš na vetrobransko steklo in vključiš v 12V napajanje. Detektor je namreč tovarniško prednastavljen za slovenski trg!

radar detektor
Razlog za tako veliko priljubljenost ni le njegova kvaliteta, temveč tudi zmogljivost:

 • Zazna naključne mobilne radarje v vozilih
 • Zazna tudi prenosne radarje, ki jih policija in redarstva skrivajo za cesto
 • Zazna t.i. 'nepremagljive' laserske pištole prometne policije
 • Zazna stacionarne radarje na avtocesti, državnih in lokalnih cestah
 • Je zelo enostaven za uporabo in odčitavanje
 • Brez kompliciranih nastavitev in nadgradenj!
 • 1-letna garancija pa ne krije zgolj odpravo okvar elektronike, temveč odpravo vseh okvar, ki bi nastale kot posledica uporabe!

Seveda imaš še druge možnosti, da se obvaruješ pred radarji, kot so radijska obvestila ali navigacijske naprave, ki prav tako opozarjajo na radarje. Pa se lahko nanje zaneseš?

Poglej si, v čem je razlika:
Radijska
obvestila
Opozor.
table
Navig.
naprava / telefon
Radar detektor
Kiyo E-256
Stac. radarji
Mobilni v vozilih
Prenosni ob cesti
Laserske pištole
Obvestila niso točna, lokacije radarjev niso stalne Opozor. table stojijo le pred stac. radarji Navig. naprava opozarja le na točke iz baze Opozori na aktivne radarje, tudi kadar jih ne vidiš

Na tem mestu je zate edino pomembno ali je radar detektor sposoben zaznati radar, ki straši po tvojem okolišu... ga najdeš na seznamu?
Hyundai i30 - MultaRadar C, 24.1 GHz
Ramet AD9, 34.0 GHz
Renault Clio - MultaRadar C, 24.1 GHz
MultaRadar CD, 24.1 GHz
Renault Clio - Multanova 6F , 34.3 GHz
MultaRadar CD, 24.1 GHz
Škoda Roomster - MultaRadar C, 24.1 GHz
Multanova 6F , 34.3 GHz
Škoda Roomster - MultaRadar C, 24.1 GHz
Vitronic Poliscan, 904 nm
Ford Focus - Gatso type 24, 24.1 GHz
TraffiPatrol V, 904 nm
Renault Kangoo - Multanova 6F , 34.3 GHz
Ultralyte Compact, 904 nm
Renault Kangoo - Multanova 6F , 34.3 GHz
TraffiPatrol XR, 904 nm
VW Up - MultaRadar C, 24.1 Gh
CAM ARH-S1, 905 nm - 160 merilnikov v uporabi na Madžarskem!
VW Up - MultaRadar C, 24.1 Gh
TruCam LTI, 905 nm
VW Caddy - MultaRadar C, 24.1 GHz


Da, vse to so radarji oziroma merilniki hitrosti, ki jih je Kiyo E-265Plus sposoben zaznati in te nanje opozoriti!

In kaj je najboljše? - Uporaba radar detektorja v Sloveniji tudi z zadnjo spremembo zakona ZPrCP (13.7.2016) ni prepovedana. Ponovne spremembe tega zakona oziroma prepovedi uporabe detektorja tako v kratkem ni pričakovati.

Izkoristi 30-dnevni preizkus in
preizkusi detektor na svoji relaciji

POZOR: ker želim, da se tudi ti uspešno izogibaš radarjem in kaznim, ti ponujam 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Kaj to pomeni? Detektor Kiyo E-265 lahko polnih 30 dni preprosto testiraš. In če ti karkoli ne bi bilo všeč, mi ga lahko brez vsakršne slabe vesti pošlješ nazaj, jaz pa ti povrnem celotno kupnino – vključno s stroški pakiranja in dostave, do zadnjega centa!

Detektor lahko vrneš brez embalaže. In tudi brez napajalnega kabla, če bi ga slučajno izgubil - ker želim, da detektor resnično preizkusiš. Odstrani vse zaščitne folije, naj vidim, da si ga resnično preizkusil!

Pozor: v primeru vračila detektorja lahko darilo, o katerem je več napisano spodaj, obdržiš! Tako boš v najslabšem primeru za preizkus detektorja nagrajen z brezplačnim odstranjevalcem prask Fix It Pro!

O mojem korektnem poslovanju pričajo tudi sporočila kupcev, ki so si glede nakupa žal iz takšnih ali drugačnih razlogov premislili:
Sporočilo Milana:

No to kar "nakladate" ni nakladanje.
Sem spet po dolgem času srečal družbo, katera ve kaj dela in kaj hoče.
Želim Vam obilo dela in seveda kar gre poleg, predvsem pa upam, da ne izgubite kompasa.

Čestitam za popolnoma cel postopek, od nabave do vračila.
Tako je vsaka skrb glede nakupa detektorja Kiyo povsem odveč - med skoraj 17.000 uporabniki detektorja jih je zgolj nekaj odstopilo od nakupa. Zato sem prepričan, da boš tudi ti nad detektorjem več kot navdušen, jaz pa lahko ponudim tako drzno garancijo, o kakršni si trgovci ne upajo niti razmišljati.

BREZPLAČNO: v tej posebni ponudbi prejmeš tudi "odstranjevalec prask", zastonj!

luknjice
Najverjetneje je tudi tvoje vozilo že utrpelo nadležne praske, ki ne le, da izgledajo grde, pač pa tudi nižajo prodajno vrednost vozila?

Kaj pa vse te pikice in luknjice v laku na pokrovu motorja, ki so posledica zime oziroma kamenčkov? Vse to so idealna mesta, ki jih bo napadla rja, če ne boš ukrepal! A ne skrbi...
CENA: 22,70 € BREZPLAČNO*
odstranjevalec prask
Odločil sem se, da ti ob nakupu radar detektorja k tvojemu naročilu brezplačno dodam poseben 'odstranjevalec prask', ki zapolni prizadeta mesta in idealno zaščiti tvoje vozilo pred rjavenjem.

Wizard Pen
S tem neverjetnim odstranjevalcem prask, ki ga boš prejel brezplačno, boš:
 • zapolnil in optično odstranil praske in odrgnine na avtomobilu,
 • popravil pikice na pokrovu motorja, ki so idealna mesta, da jih napade rja,
 • in to ne glede na to, kakšne barve je tvoje vozilo, učinek bo osupljiv,
 • je brez vonja in je 100% vodoodporen, saj je zasnovan na bazi silikona in tako ne poškoduje karoserije.
Odstranjevalec prask Fix It Pro obdržiš tudi v primeru vračila detektorja. Tako s preizkusom detektorja nimaš popolnoma nobenega tveganja, saj boš v najslabšem primeru brezplačno zaščitil in polepšal svoje vozilo. Naj bo to moja zahvala za tvoje zaupanje.

Odločitev, ki jo je vredno sprejeti - ZDAJ

Tako ugodne ponudbe z možnostjo 30-dnevnega testiranja po vsej verjetnosti ne boš deležen nikjer drugje. Izkoristi ponudbo, dokler je aktualna.
Posebna časovno omejena ponudba:
Kiyo E-265Plus - vrhunski radar detektor, črne barve
Novi detektor ne le, da zazna in opozori na vse mobilne in stacionarne radarje. Zazna tudi najnovejše laserske pištole, česar marsikateri detektor ni sposoben.
Cena: 99,90€ 89,90€
Fix It Pro - odstranjevalec prask
Odstrani praske in odrgnine na tvojem avtomobilu, deluje na vseh barvah in lakih.
Cena: 22,70€ GRATIS

Možnost vračila: pripada ti preizkusno 30-dnevno obdobje
Dostava in plačilo: s Pošto Slovenije v vsega 3 dneh, plačaš lahko po povzetju

SKUPAJ: 122,60€ 89,90€
Ponudba velja še: *
*Po izteku tega časa izdelek Fix It Pro ne bo več brezplačen!
Vsekakor izkoristi zgornjo ponudbo, saj ne tvegaš ničesar - v najslabšem primeru boš še vedno na boljšem! Darilo je v vsakem primeru tvoja trajna last - tudi, če detektor vrneš, darilo obdržiš - a le, če boš naročilo oddal pravočasno in si tako sploh zagotovil to izjemno darilo!

Torej, klikni na zgornji gumb »Klikni za naročilo« - odprla se bo naročilnica, kamor vpišeš vse potrebne podatke za naročilo, potrdilo o naročilu pa boš prejel tako po e-pošti kot SMSu.

Naročeni detektor ti bom nato skrbno zapakiral in odposlal s Pošto Slovenije že naslednji dan – ali po dogovoru na določen dan, če te trenutno ni doma in ti tako bolj ustreza. Detektor plačaš šele na dan prevzema paketa - z gotovino, v večjih mestih pa so poštarji opremljeni tudi s POS terminali.

POZOR: s trenutkom, ko boš namestil radar detektor v svoje vozilo, bo tvoja vožnja postala sproščena - in v roku tedna dni si ne boš mogel več predstavljati vožnje brez detektorja! A vseeno imaš možnost, da kar 30 dni detektor preizkušaš, in če ti karkoli ne bi ustrezalo, ga preprosto vrneš – brez embalaže, z znaki uporabe!

Vendar, prosim, nikar detektorja ne izkoriščaj za objestno vožnjo! Vselej se drži predpisov in poskrbi za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu.

Kakšni bodo prihranki ob uporabi detektorja?

Z letom 2012 so kazni za prekoračitev hitrosti postale strašljivo visoke. Če v naselju voziš 61 km/h in tako hitrost prekoračiš za 11 km/h, boš plačal kazen v višini vrtoglavih 250€! Pri vožnji s 56 km/h je kazen 80€, s 54 km/h pa 40€.

To vsekakor ni malo, glede na to, kaj vse bi si lahko kupil za ta denar. In če si še vedno v dvomih, ali se splača imeti radar detektor ali ne, odgovor je v spodnji tabeli: investicija se ti praktično povrne že ob prvi izognitvi radarski kontroli!
Prekoračitev Umir. promet
(30 km/h)
Naselje
(50 km/h)
Izven naselja
(90 km/h)
Avtocesta (130 km/h) Z uporabo detektorja
Do 10 km/h 80€ 80€ 40€ 40€ 0€
Do 20 km/h 300€ 250€ 80€ 80€ 0€
Do 30 km/h 1000€ 500€ 160€ 160€ 0€
Kot lahko razbereš iz zgornje tabele, se nakup radar detektorja več kot splača.

Pogosta vprašanja:

»Ali je radar detektor sploh dovoljen?«
Radar detektorji so, za razliko od motilcev oz. “jammerjev”, v Sloveniji v skladu z zakonom. Radar detektor imaš lahko brez skrbi nameščen na vetrobranskem steklu, na očeh policistom. Žal pa je uporaba prepovedana v Avstriji, Italiji ter na Hrvaškem.
Klikni za naročilo!

»Kako hitro radar detektor zazna radar?«
Kiyo E-265Plus te na merilnik hitrosti opozori že 200 do 500 metrov prej. Pri nekaterih novejših stacionarnih merilnikih hitrosti na avtocesti, ki so usmerjeni pod določenim kotom in imajo zelo šibek signal, se lahko zgodi, da bo detektor merilnik zaznal kasneje kot sicer. V tem primeru priporočam namestitev detektorja na vetrobransko steklo pod vzvratno ogledalo.
Klikni za naročilo!

»Ali je namestitev komplicirana?«
Sploh ne. Radar detektor enostavno namestiš na vetrobransko steklo in že si pripravljen na varno, udobno in brezskrbno vožnjo. Detektor je namreč že tovarniško prednastavljen za slovenski trg.
Klikni za naročilo!

»Vem, da so radar detektorji dragi. Koliko sploh stane?«
V preteklosti so bili radar detektorji zelo dragi. Nekateri proizvajalci umetno vzdržujejo visoke cene, ker so potrošniki na te cene navajeni, obenem pa dobaviteljeva veriga vključuje veliko členov, kjer vsak pobere svojo visoko maržo. Zato same cene ne odražajo kvalitete detektorjev.
Kiyo E-265Plus je cenovno zelo ugoden, saj stane približno toliko, kot poln tank goriva. Če te Kiyo E-265Plus reši ene same napake (položnice) za minimalno prekoračitev hitrosti se ti bo nakup izplačal.
Klikni za naročilo!

»Kaj dobim v kompletu?«
Komplet radar detektorja Kiyo E-265Plus vsebuje:
-1x naprava radar-laser detektor Kiyo E-265Plus, črne barve
-1x napajalni kabel dolžine 1 meter - 12V vtičnica (cig. vžigalnik)
-1x rezervna 2A varovalka
-1x nosilec za montažo na vetrobransko steklo
-1x samolepilni “maček” za morebitno pritrditev na armaturo
-Slovenska navodila za uporabo z izjavo o skladnosti
-1 leto garancije in zagotovljen servis pri nas, NaTV d.o.o., Češnjevek 7, Cerklje na Gorenjskem
Klikni za naročilo!