Kazen za trenutek nepozornosti?
S to napravo, ki jo uporablja več kot 17.000 Slovencev, se IZOGNEŠ RADARJU in KAZNI!
radar detektor kiyo e265
3 razlogi za tako priljubljenost radar detektorja:
 • Zazna radarje, skrite v vozilih, da lahko pravočasno prilagodiš hitrost, čeprav radarja sploh ne opaziš.
 • Je eden redkih detektorjev, ki zazna tudi najnovejše laserske pištole, ki jih uporablja slovenska policija.
 • Ne uidejo mu niti stacionarni radarji na avtocestnem križu, državnih in lokalnih cestah.
Pozdravljen!
Kazni v cestnem prometu so vse prej kot nizke: vožnja s 56km/h v naselju te bo stala 80€, zgolj meter prekratka varnostna razdalja pa še dodatnih 200€!

A kaj ko policija in redarstva kar tekmujejo v nastavljanju skritih pasti. Kazen pride po pošti, sam pa se sploh ne zavedaš, kje je bil radar postavljen. A tem nepotrebnim kaznim se lahko izogneš na enak način, kot se jim izogiba že več kot 17.000 slovenskih voznikov.
radarji

Preprosta, a izjemno učinkovita naprava:

Vsi ti merilniki iz zgornje slike imajo lastnost, ki se jo da s pridom izkoristi: med delovanjem namreč neprestano oddajajo signal, zato je vse kar potrebujemo tehnološko dovršen sprejemnik, ki jih zazna in nas nanje opozori – in to še pravočasno. Tako kot prikazuje ta animacija:
Delovanje radar detektorja
In naprava, ki omogoča ravno to, se imenuje Radar detektor. Omogoča nam, da lahko pravočasno brez težav prilagodimo svojo hitrost in se tako izognemo morebitni kazni.

Podobno je pri t.i. laserskih pištolah. Laserski signal, ki ga oddaja merilnik med meritvijo, seže več kot 1200 metrov daleč, čeprav se meritve hitrosti izvajajo na razdalji približno 300 metrov (med policistom in vozilom).

Kaj to pomeni? Na razdalji 300 metrov je premer laserskega žarka 1 meter, na razdalji 1200 metrov pa že kar 4 metre, kot kaže slika.
laserski žarek
To pomeni, da je na razdalji dobrega kilometra signal že tako 'širok', da ga je moč zaznati po celotnem vozišču, pa čeprav so bile meritve opravljene na vozilih daleč pred teboj. A tega ni sposoben vsak detektor!

Kako se izkaže v praksi?

Na papirju radar detektor zveni odlično, a kako se izkaže v praksi? Spodaj si oglej komentarje in video posnetke delovanja detektorja, ki so mi jih poslali uporabniki iz različnih koncev Slovenije.

Sašo:Ocena: 5/5

Kolega mi že dober mesec govori, da je detektor larifari, meni pa še ni uspelo naleteti na radar. No, vse do včeraj. Kako to vem? Ker me je nanj opozoril detektor!

Sredi vasi mi detektor začne piskati, kar se prej še ni zgodilo. Seveda takoj spustim gas in pogledam na števec, nato pa na postaji zagledam belega Kangooja!

Za hec sem naredil še en krog in situacijo tudi posnel, da končno utišam kolega. Posnetek vam pošiljam, da ga objavite na svoji strani - za vse nejevernike. Pa lep dan!


Odkrivanje mobilnega radarja:

Matej:Ocena: 5/5

Miha! Včeraj sem naletel na radar, za katerega sploh nisem vedel, da obstaja!

Med vožnjo iz Pokljuke mi je detektor kar naenkrat začel piskati, kar je bilo malce čudno – zakaj bi piskal sredi ničesar? No, potem pa zagledam v travi ob drevesu skrit radar!

Do sedaj sem vedno mislil, da mora biti poleg radarja tudi nekdo, ki ga upravlja. Tale pa je bil skrit v travi za cesto in sam bog ve, kaj bi bilo, če ne bi imel detektorja. Zame je nakup povrnjen! Mi je pa žal za vse ostale izletnike, ki so se to nedeljo ujeli na radar na poti iz Pokljuke.


Odkrivanje prenosnega radarja:

Danijel:Ocena: 4/5

Zelo senzibilen, včasih zaznava tudi senzorje okrog semaforjev. Če se voziš po poznani poti to ni problem, si navajen. Spremenil bi inštalacijski kabel, ta spiralni je res zelo dolg, vendar ga je težko fiksirati po armaturki in napeljevati, ker preveč vleče. Dodal bi tudi možnost izklopa melodije-pesmice ob vklopu naprave, zadoščal bi en kratek pisk. Sicer pa zadovoljen.

Boštjan:Ocena: 5/5

Čeprav sem bral, da naj detektor ne bi zaznal laserskega merilnika, lahko povem, da temu ni res.

Zadnjič sem se peljal iz Škofje Loke v Ljubljano in na medvoškem klancu opazil policaja, ki meri z lasersko pištolo. Lokacija mi je sicer znana, saj tam pogosto opravljajo meritve.

Obrnem avto in se previdno odpravim v njihovo smer, da vidim, kako bo reagiral detektor, če sploh bo. In kaj se zgodi? Detektor dobesedno ponori! Več v priponki!


Odkrivanje laserske pištole:

Rado:Ocena: 4/5

Sprašujem se, kako da za radar detektor nisem vedel že prej?? V zadnjih dveh mesecih me je že dvakrat rešil pred mobilnim radarjem kranjskega mestnega redarstva, ki zadnje leto seje strah po Gorenjski. Od mene hvala bogu ne bodo dobili nič več.

Včasih detektor sicer res zazna lažni alarm (bencinska črpalka) vendar ni tako moteče.

Martin:Ocena: 5/5

Samo pozitivno. Vedno opozarja tako pravočasno, da kot voznik še vedno lahko odreagiraš. Do sedaj me je rešil najmajn dve (zanesljive in ne majhne) kazni, do katere pa ni prišlo.

Priporočal sem ga tudi drugim voznikom-kolegom, no eden ga je tudi kupil. Pri vožnji se lahko malo "privoščiš", ko zapiska greš na omejitev, ha,ha,ha in to je to.

Jaz praktično že ne morem voziti avtomobila, da detektor ni vključen. Prej vključim detektor kot radio, ha,ha,ha. LP, Martin !


Odkrivanje stacionarnega radarja:

Ne le, da detektor pravočasno zazna in te opozori na različne vrste merilnikov hitrosti, kot je to razvidno iz posnetkov - kot vozniku ti omogoča, da lahko brez težav prilagodiš svojo hitrost in se tako izogneš morebitni nepotrebni kazni.

In detektor, ki ga predstavljam v nadaljevanju, tudi po oceni 311 uporabnikov sodi v sam vrh radar detektorjev.

OPOZORILO: čeprav so uporabniki nad detektorjem navdušeni, je zadovoljstvo odvisno tudi od relacije in načina vožnje. Zato ti omogočam kar 30 dni testiranja, o čimer je več zapisano v nadaljevanju.

Vendar prosim, nikar detektorja ne izkoriščaj za objestno vožnjo! Vselej se drži predpisov in poskrbi za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu.
Najbolj prodajani detektor Kiyo E-255 ima novega naslednika:

Še izboljšani Kiyo E-265Plus

Kar težko je verjeti, da že več kot 17.000 slovenskih voznikov prisega na uporabo radar detektorja Kiyo. Detektor je namreč sila preprost za uporabo - enostavno ga vzameš iz embalaže, namestiš na vetrobransko steklo in vključiš v 12V napajanje. Detektor je namreč tovarniško prednastavljen za slovenski trg!

radar detektor
Razlog za tako veliko priljubljenost ni le njegova kvaliteta, temveč tudi zmogljivost:

 • Zazna naključne mobilne radarje v vozilih
 • Zazna tudi prenosne radarje, ki jih policija in redarstva skrivajo za cesto
 • Zazna t.i. 'nepremagljive' laserske pištole prometne policije
 • Zazna stacionarne radarje na avtocesti, državnih in lokalnih cestah
 • Je zelo enostaven za uporabo in odčitavanje
 • Brez kompliciranih nastavitev in nadgradenj!
 • 1-letna garancija ne krije zgolj odpravo okvar elektronike, temveč odpravo vseh okvar, ki bi nastale kot posledica uporabe!

Seveda obstajajo še druge možnosti, kot so radijska obvestila ali navigacijske naprave, ki prav tako opozarjajo na radarje. Pa se lahko nanje zaneseš?

Poglej si, v čem je razlika:
Radijska
obvestila
Opozor.
table
Navig.
naprava / telefon
Radar detektor
Kiyo E-256
Stac. radarji
Mobilni v vozilih
Prenosni ob cesti
Laserske pištole
Obvestila niso točna, lokacije radarjev niso stalne Opozor. table stojijo le pred stac. radarji Navig. naprava opozarja le na točke iz baze Opozori na aktivne radarje, tudi kadar jih ne vidiš

Vendar je na tem mestu zate edino pomembno ali je radar detektor sposoben zaznati radar, ki straši po tvojem okolišu... ga najdeš na seznamu?
Hyundai i30 - MultaRadar C, 24.1 GHz
Ramet AD9, 34.0 GHz
Renault Clio - MultaRadar C, 24.1 GHz
MultaRadar CD, 24.1 GHz
Renault Clio - Multanova 6F , 34.3 GHz
MultaRadar CD, 24.1 GHz
Škoda Roomster - MultaRadar C, 24.1 GHz
Multanova 6F , 34.3 GHz
Škoda Roomster - MultaRadar C, 24.1 GHz
Vitronic Poliscan, 904 nm
Ford Focus - Gatso type 24, 24.1 GHz
TraffiPatrol V, 904 nm
Renault Kangoo - Multanova 6F , 34.3 GHz
Ultralyte Compact, 904 nm
Renault Kangoo - Multanova 6F , 34.3 GHz
TraffiPatrol XR, 904 nm
VW Up - MultaRadar C, 24.1 Gh
CAM ARH-S1, 905 nm - 160 merilnikov v uporabi na Madžarskem!
VW Up - MultaRadar C, 24.1 Gh
TruCam LTI, 905 nm
VW Caddy - MultaRadar C, 24.1 GHz


Da, vse to so radarji oziroma merilniki hitrosti, ki jih je Kiyo E-265Plus sposoben zaznati in te nanje opozoriti!

Pozor: ta merilnik predpiše kar 2 kazni hkrati

Prav predzadnji merilnik na seznamu (TruCam LTI) je največje prekletstvo - poleg hitrosti namreč izmeri tudi varnostno razdaljo, katera mora biti po zakonu pri vožnji v naselju s 50 km/h kar 28 metrov oziroma 7 dolžin vozil, kot to ponazarja slika:
varnostna razdalja
Torej, če boš ponesreči vozil prehitro, recimo 56 ali bog ne daj celo 61 km/h v naselju, boš kaznovan z 80 oziroma z 250€ kazni. A če boš pri tem vozil s premajhno varnostno razdaljo (kar skoraj zagotovo boš...), te bodo oglobili še za dodatnih 200€! Zmaga za proračun, oziroma adijo 450€ na en mah!

Zakon ga NE prepoveduje,
policija mu NE nasprotuje!

Uporaba radar detektorja v Sloveniji tudi z zadnjo spremembo zakona ZPrCP (13.7.2016) ni prepovedana. Ponovne spremembe tega zakona oziroma prepovedi uporabe detektorja tako v kratkem ni pričakovati.

Uporabo radar detektorja prav tako pozdravlja prometni policijski inšpektor iz generalne policijske uprave - za ogled omogoči Flash Player:

Moja obljuba: če z radar detektorjem ne bi bil zadovoljen, ti ne vrnem le kupnine - za povrh te še nagradim!

POZOR: ker želim, da se tudi ti uspešno izogibaš radarjem in kaznim, ti ponujam noro 30-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Kaj to pomeni? Detektor Kiyo E-265 lahko polnih 30 dni preprosto testiraš. In če ti karkoli ne bi bilo všeč, mi ga lahko brez vsakršne slabe vesti pošlješ nazaj, jaz pa ti povrnem celotno kupnino – vključno s stroški pakiranja in dostave, do zadnjega centa!

Zavedam se namreč, da se lahko zgodi, da ti na tvoji relaciji uporaba detektorja ne bi ustrezala, ali pa preprosto zaradi finančnih razlogov kasneje raje odstopiš od nakupa. Brez skrbi, moj interes je izključno ta, da si z detektorjem zadovoljen!

nalepka za vračilo
Nalepka za brezplačno vračilo
Tudi zato ti v paket k detektorju priložim rumeno nalepko, ki jo vidiš na desni – z njo lahko detektor kadarkoli brezplačno pošlješ v test/servis… oziroma ga brezplačno vrneš in tako z vračilom nimaš dodatnih stroškov.

In ne samo to. Detektor lahko vrneš brez embalaže. In tudi brez napajalnega kabla, če bi ga slučajno izgubil - ker želim, da detektor resnično preizkusiš. Odstrani vse zaščitne folije, naj vidim, da si ga resnično preizkusil!

In kaj je najboljše? V primeru vračila detektorja lahko darilo, o katerem je več napisano spodaj, obdržiš! Tako boš v najslabšem primeru za preizkus detektorja nagrajen z brezplačnim odstranjevalcem prask Scratch wizard pen!

O mojem korektnem poslovanju pričajo tudi sporočila kupcev, ki so si glede nakupa žal iz takšnih ali drugačnih razlogov premislili:
Sporočilo Milana:

No to kar "nakladate" ni nakladanje.
Sem spet po dolgem času srečal družbo, katera ve kaj dela in kaj hoče.
Želim Vam obilo dela in seveda kar gre poleg, predvsem pa upam, da ne izgubite kompasa.

Čestitam za popolnoma cel postopek, od nabave do vračila.
Sporočilo Sašota:

Hvala na zelo hitrem nakazilu. Objavil bom na internetu vašo ekspeditivnost.
Vredni ste vsake pohvale.
Upam, da bom pri drugih naročilih pri vas imel več sreče.
DOBRA FIRMA STE!!
Tako je vsaka skrb glede nakupa detektorja Kiyo povsem odveč - med skoraj 17.000 uporabniki detektorja jih je zgolj nekaj odstopilo od nakupa. Zato sem prepričan, da boš tudi ti nad detektorjem več kot navdušen, jaz pa lahko ponudim tako drzno garancijo, o kakršni si trgovci ne upajo niti razmišljati.

In če bi imel kakršnokoli vprašanje, lahko za nasvet in pomoč pokličeš Matejo na prijazno številko 080 35 48.

BREZPLAČNO: v tej posebni ponudbi prejmeš tudi "odstranjevalec prask", zastonj!

luknjice
Najverjetneje je tudi tvoje vozilo že utrpelo nadležne praske, ki ne le, da izgledajo grde, pač pa tudi nižajo prodajno vrednost vozila?

Kaj pa vse te pikice in luknjice v laku na pokrovu motorja, ki so posledica zime oziroma kamenčkov? Vse to so idealna mesta, ki jih bo napadla rja, če ne boš ukrepal! A ne skrbi...
CENA: 22,70 € BREZPLAČNO*
*v okviru te ponudbe, velja še
odstranjevalec prask
Odločil sem se, da ti ob nakupu radar detektorja k tvojemu naročilu brezplačno dodam poseben 'odstranjevalec prask', ki zapolni prizadeta mesta in idealno zaščiti tvoje vozilo pred rjavenjem.

Wizard Pen
S tem neverjetnim odstranjevalcem prask, ki ga boš prejel brezplačno, boš:
 • zapolnil in optično odstranil praske in odrgnine na avtomobilu,
 • popravil pikice na pokrovu motorja, ki so idealna mesta, da jih napade rja,
 • in to ne glede na to, kakšne barve je tvoje vozilo, učinek bo osupljiv,
 • je brez vonja in je 100% vodoodporen, saj je zasnovan na bazi silikona in tako ne poškoduje karoserije.
Odstranjevalec prask Scratch Wizard Pen obdržiš tudi v primeru vračila detektorja. Tako s preizkusom detektorja nimaš popolnoma nobenega tveganja, saj boš v najslabšem primeru brezplačno zaščitil in polepšal svoje vozilo. Naj bo to moja zahvala za tvoje zaupanje.

Odločitev, ki jo je vredno sprejeti - ZDAJ

Tako ugodne ponudbe z možnostjo 30-dnevnega testiranja po vsej verjetnosti ne boš deležen nikjer drugje. Izkoristi ponudbo, dokler je še aktualna.
Posebna časovno omejena ponudba:
Kiyo E-265Plus - vrhunski radar detektor, črne barve
Novi detektor ne le, da zazna in opozori na vse mobilne in stacionarne radarje. Zazna tudi najnovejše laserske pištole, česar marsikateri detektor ni sposoben.
Cena: 99,90€ 89,90€
Scratch Wizard Pen - odstranjevalec prask
Odstrani praske in odrgnine na tvojem avtomobilu, deluje na vseh barvah in lakih.
Cena: 22,70€ GRATIS

Možnost vračila: pripada ti preizkusno 30-dnevno obdobje
Dostava in plačilo: s Pošto Slovenije v vsega 3 dneh, plačaš lahko po povzetju

SKUPAJ: 122,60€ 89,90€
Ponudba velja še: *
*Po izteku tega časa izdelek Scratch Wizard Pen ne bo več brezplačen!
Vsekakor izkoristi zgornjo ponudbo, saj ne tvegaš ničesar - v najslabšem primeru boš še vedno na boljšem! Darilo je v vsakem primeru tvoja trajna last - tudi, če detektor vrneš, darilo obdržiš - a le, če boš naročilo oddal pravočasno in si tako sploh zagotovil to izjemno darilo!

Torej, klikni na zgornji gumb »Klikni za naročilo« - odprla se bo naročilnica, kamor vpišeš vse potrebne podatke za naročilo, potrdilo o naročilu pa boš prejel tako po e-pošti kot SMSu.

Mateja ti bo nato naročeni detektor skrbno zapakirala in odposlala s Pošto Slovenije že naslednji dan – ali po dogovoru na določen dan, če te trenutno ni doma in ti tako bolj ustreza. Detektor plačaš šele na dan prevzema paketa - z gotovino, v večjih mestih pa so poštarji opremljeni tudi s POS terminali.

POZOR: s trenutkom, ko boš namestil radar detektor v svoje vozilo, bo tvoja vožnja postala sproščena - in v roku tedna dni si ne boš mogel več predstavljati vožnje brez detektorja! A vseeno imaš možnost, da kar 30 dni detektor preizkušaš, in če ti karkoli ne bi ustrezalo, ga preprosto vrneš – brez embalaže, z znaki uporabe, na moje stroške!

Vendar, prosim, nikar detektorja ne izkoriščaj za objestno vožnjo! Vselej se drži predpisov in poskrbi za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu.

Kakšni bodo prihranki ob uporabi detektorja?

Z letom 2012 so kazni za prekoračitev hitrosti postale strašljivo visoke. Če v naselju voziš 61 km/h in tako hitrost prekoračiš za 11 km/h, boš plačal kazen v višini vrtoglavih 250€! Pri vožnji s 56 km/h je kazen 80€, s 54 km/h pa 40€.

To vsekakor ni malo, glede na to, kaj vse bi si lahko kupil za ta denar. In če si še vedno v dvomih, ali se splača imeti radar detektor ali ne, odgovor je v spodnji tabeli: investicija se ti praktično povrne že ob prvi izognitvi radarski kontroli!
Prekoračitev Umir. promet
(30 km/h)
Naselje
(50 km/h)
Izven naselja
(90 km/h)
Avtocesta (130 km/h) Z uporabo detektorja
Do 10 km/h 80€ 80€ 40€ 40€ 0€
Do 20 km/h 300€ 250€ 80€ 80€ 0€
Do 30 km/h 1000€ 500€ 160€ 160€ 0€
Kot lahko razbereš iz zgornje tabele, se nakup radar detektorja več kot splača.

Pogosta vprašanja:

»Ali je radar detektor sploh dovoljen?«
Radar detektorji so, za razliko od motilcev oz. “jammerjev”, v Sloveniji v skladu z zakonom. Radar detektor imaš lahko brez skrbi nameščen na vetrobranskem steklu, na očeh policistom. Žal pa je uporaba prepovedana v Avstriji, Italiji ter na Hrvaškem.
Klikni za naročilo!

»Kako hitro radar detektor zazna radar?«
Kiyo E-265Plus te na merilnik hitrosti opozori že 200 do 500 metrov prej. Pri nekaterih novejših stacionarnih merilnikih hitrosti na avtocesti, ki so usmerjeni pod določenim kotom in imajo zelo šibek signal, se lahko zgodi, da bo detektor merilnik zaznal kasneje kot sicer. V tem primeru priporočam namestitev detektorja na vetrobransko steklo pod vzvratno ogledalo.
Klikni za naročilo!

»Ali je namestitev komplicirana?«
Sploh ne. Radar detektor enostavno namestiš na vetrobransko steklo in že si pripravljen na varno, udobno in brezskrbno vožnjo. Detektor je namreč že tovarniško prednastavljen za slovenski trg.
Klikni za naročilo!

»Vem, da so radar detektorji dragi. Koliko sploh stane?«
V preteklosti so bili radar detektorji zelo dragi. Nekateri proizvajalci umetno vzdržujejo visoke cene, ker so potrošniki na te cene navajeni, obenem pa dobaviteljeva veriga vključuje veliko členov, kjer vsak pobere svojo visoko maržo. Zato same cene ne odražajo kvalitete detektorjev.
Kiyo E-265Plus je cenovno zelo ugoden, saj stane približno toliko, kot poln tank goriva. Če te Kiyo E-265Plus reši ene same napake (položnice) za minimalno prekoračitev hitrosti se ti bo nakup izplačal.
Klikni za naročilo!

»Kaj dobim v kompletu?«
Komplet radar detektorja Kiyo E-265Plus vsebuje:
-1x naprava radar-laser detektor Kiyo E-265Plus, črne barve
-1x napajalni kabel dolžine 1 meter - 12V vtičnica (cig. vžigalnik)
-1x rezervna 2A varovalka
-1x nosilec za montažo na vetrobransko steklo
-1x samolepilni “maček” za morebitno pritrditev na armaturo
-Slovenska navodila za uporabo z izjavo o skladnosti
-1 leto garancije in zagotovljen servis pri nas, NaTV d.o.o., Savska c. 3A, Ljubljana
Klikni za naročilo!