Kazen za prehitro vožnjo? Nikoli več.
S to napravo, ki jo uporablja že več kot 30.000 Slovencev, se IZOGNEŠ RADARJU in KAZNI!
radar detektor kiyo e265
 • Zazna mobilni radar, skrit ob cestišču, da lahko pravočasno prilagodiš hitrost, čeprav radarja sploh ne opaziš.
 • Je eden redkih detektorjev, ki zazna tudi večino laserskih pištol, ki jih uporablja slovenska policija.
 • Ne uidejo pa mu niti stacionarni radarji na državnih in občinskih cestah.
POZOR: z letom 2012 so kazni za prekoračitev hitrosti postale strašljivo visoke. Če v naselju voziš 61 km/h in tako hitrost prekoračiš za 11 km/h, boš plačal kazen v višini vrtoglavih 250€. Vožnja s 56 km/h v naselju te bo stala 80€, s 54 km/h pa 40€.

Pri tem policija in redarstva kar tekmujejo v nastavljanju skritih pasti. Kazen pride po pošti, sam pa se sploh ne zavedaš, kje je bil radar postavljen.
Slika
A vsem tem radarjem in morebitnim kaznim se lahko izogneš na enak način, kot se jim izogiba že več kot 30.000 slovenskih voznikov.

Na videz preprosta, a izjemno učinkovita naprava, zazna radar in te nanj opozori

Vsi ti merilniki iz zgornje slike pa imajo eno posebno lastnost, ki jo lahko izkoristiš sebi v prid. Med delovanjem namreč oddajajo signal, ki ga dovršen sprejemnik lahko zazna in te nanj opozori. Tako kot to nazorno prikazuje ta animacija:
slika
Majhna naprava, ki jo preprosto namestiš na vetrobransko steklo, ti omogoča ravno to - z zvočnim in vizualnim obvestilom ti med vožnjo sporoči prisotnost skritega merilnika hitrosti, da lahko pravočasno prilagodiš svojo hitrost in se izogneš morebitni kazni za prehitro vožnjo.

Na podoben način delujejo tudi t.i. laserske pištole, katerih signal seže več kot 1200 metrov daleč - pri tem je na razdalji 300 metrov premer laserskega žarka cca 1 meter, na razdalji 1200 metrov pa že kar 4 metre, kot kaže slika.
Slika
To pomeni, da je na razdalji dobrega kilometra signal že tako 'širok', da ga je moč zaznati po celotnem vozišču, pa čeprav so bile meritve opravljene na vozilih daleč pred teboj. A tega ni sposoben vsak detektor.

Kako se detektor
izkaže v praksi?

Na papirju radar detektor zveni odlično, a kako se izkaže v praksi? Spodaj si oglej video posnetke delovanja detektorja Kiyo, ki so jih poslali uporabniki iz različnih koncev Slovenije.
Ne le, da detektor pravočasno zazna in te opozori na različne vrste merilnikov hitrosti, kot je to razvidno iz posnetkov - kot vozniku ti omogoča, da lahko brez težav prilagodiš svojo hitrost in se tako izogneš morebitni nepotrebni kazni.

OPOZORILO: radar detektor ni namenjen namernemu kršenju cestnoprometnih predpisov temveč v izogib nepotrebnim kaznim, kadar zaradi lastne nepozornosti nehote spregleš omejitev hitrosti. Vselej se drži predpisov in poskrbi za svojo varnost in varnost ostalih udeležencev v prometu.
Najbolj prodajani detektor Kiyo E-255
ima novega naslednika:

Še izboljšani
Kiyo E-265Plus

Kar težko je verjeti, da že več kot 30.000 slovenskih voznikov prisega na uporabo radar detektorja Kiyo. Detektor je namreč sila preprost za uporabo - enostavno ga vzameš iz embalaže, namestiš na vetrobransko steklo in vključiš v 12V napajanje. Detektor je že tovarniško prednastavljen za slovenski trg!
Razlog za tako veliko priljubljenost ni le njegova kvaliteta, temveč tudi zmogljivost:
radar detektor kiyo e265
radar detektor kiyo e265
 • Zazna naključne mobilne radarje v vozilih.
 • Zazna prenosne radarje, ki jih policija in redarstva skrivajo za cesto.
 • Zazna večino laserskih pištol prometne policije.
 • Zazna stacionarne radarje na državnih in občinskih cestah.
 • Je zelo enostaven za uporabo in odčitavanje.
 • Brez kompliciranih nastavitev in nadgradenj!
 • 1-letna garancija pa ne krije zgolj odpravo okvar elektronike, temveč odpravo vseh okvar, ki bi nastale kot posledica uporabe.
Na tem mestu je zate edino pomembno, ali je radar detektor sposoben zaznati radar, ki straši po tvojem okolišu... ga najdeš na seznamu?

Hyundai i30 - MultaRadar C, 24.1 GHz
Ramet AD9, 34.0 GHz
Renault Clio - MultaRadar C, 24.1 GHz
MultaRadar CD, 24.1 GHz
Renault Clio - Multanova 6F , 34.3 GHz
MultaRadar CD, 24.1 GHz
Škoda Roomster - MultaRadar C, 24.1 GHz
Multanova 6F , 34.3 GHz
VW Caddy - MultaRadar C, 24.1 GHz
Vitronic Poliscan, 904 nm
Ford Focus - Gatso type 24, 24.1 GHz
TraffiPatrol V, 904 nm
Renault Kangoo - Multanova 6F , 34.3 GHz
Ultralyte Compact, 904 nm
Renault Kangoo - Multanova 6F , 34.3 GHz
TraffiPatrol XR, 904 nm
VW Up - MultaRadar C, 24.1 Gh
CAM ARH-S1, 905 nm - 160 merilnikov na Madžarskem!

POZOR: radar detektor zazna večino mobilnih oziroma premičnih merilnikov, kot je to razvidno tudi iz zgornjega seznama - in tudi tiste, ki v zgornjem seznamu morebiti niso zajeti.

Pravzaprav sta edini znani izjemi pri mobilnih oziroma premičnih merilnikih histrosti, katerih detektor ni sposoben zaznati oziroma zaznati pravočasno, premična "kanta", ki jo uporablja predvsem DARS, ter bela Fiat Panda, ki jo ima v uporabi medobčinsko redarstvo s sedežem na Vrhniki.

Kako učinkovit je detektor v resnici pričajo sporočila tistih, ki so detektor preizkusili:
Milan Slika
Slika Preverjen kupec
"Naprava je uporabna, že nekajkrat me je opozorila na radar, moraš pa biti zelo pozoren, ker včasih ni veliko časa za reakcijo. Zadeva se kar pogosto oglaša ob cestni merilnih napravah za opozarjanje na hitrost, zato se potem na te zvoke navadiš in moraš biti ob vsakem alarmu pozoren na vzrok."
Slika
Marko Slika
Slika Preverjen kupec
"Mene je že trikrat rešil in sem si vloženi denar že davno povrnal. In tukaj ne gre za neko srečo ali pa kaj podobnega saj me je rešil tako pred belim kangujem kot policijskim radarjem."
Slika
Martin Slika
Slika Preverjen kupec
"Samo pozitivno. Vedno opozarja tako pravočasno, da kot voznik še vedno lahko odreagiraš. Do sedaj me je rešil najmajn dve (zanesljive in ne majhne) kazni, do katere pa ni prišlo."
Slika
Tadej Slika
Slika Preverjen kupec
"Res super zadeva. Že prvi dan me je rešil, pa sploh še nisem vedel zakaj piska, tako, da sva skolegom kar pogledala, ko sva zagledala stacionarni radar v Kangoo-ju."
Slika

Izkoristi 30-dnevni preizkus brez tveganja

Radar detektor znamke Kiyo lahko celih 30 dni po mili volji preizkušaš in se tako prepričaš o koristih, ki ti jih prinaša.

Slika In če te v 30 dneh uporabe ne bi navdušil, ga lahko brez slabe vesti vrneš na naslov KOSSIKA d.o.o., Češnjevek 7, 4207 Cerklje na Gorenjskem - in to brez zaščitnih folij in brez embalaže, če bi jo slučajno vrgel proč. Povrnjeno pa dobiš celotno kupnino.

Ker je Kiyo eden izmed najbolj kvalitetnih detektorjev tudi kar se tiče same izdelave, je zagotovljeno 1-letno obdobje, v katerem vse okvare detektorja odpravimo brezplačno – tudi tiste, ki bi jih drugi proizvajalci označili za malomarno ravnanje in jih ne bi hoteli odpraviti.

O korektnem poslovanju pričajo tudi sporočila kupcev, ki so si glede nakupa žal iz takšnih ali drugačnih razlogov premislili:
Sporočilo Milana:
No to kar "nakladate" ni nakladanje. Sem spet po dolgem času srečal družbo, katera ve kaj dela in kaj hoče.

Želim Vam obilo dela in seveda kar gre poleg, predvsem pa upam, da ne izgubite kompasa.
Čestitam za popolnoma cel postopek, od nabave do vračila.
Slika
Tako je vsaka skrb glede preizkusa detektorja Kiyo povsem odveč. Še več: v najslabšem primeru boš še vedno na boljšem, saj v primeru vračila detektorja darilo, odstranjevalcem prask Fix It PRO, opisan v nadaljevanju, obdržiš v zahvalo za zaupanje in preizkus.

BREZPLAČNO:
v tej posebni ponudbi prejmeš tudi "odstranjevalec prask", zastonj!

Najverjetneje je tudi tvoje vozilo že utrpelo nadležne praske, ki ne le, da izgledajo grde, pač pa tudi nižajo prodajno vrednost vozila?

Kaj pa vse te pikice in luknjice v laku na pokrovu motorja, ki so posledica zime oziroma kamenčkov? Vse to so idealna mesta, ki jih bo napadla rja, če ne boš ukrepal! A ne skrbi...
Slika
Cena: 22,70€ BREZPLAČNO*
*zgolj v okviru ponudbe radar detektorja nižje na tej strani, velja še
Z odstranjevalcem prask, ki ga prejmeš brezplačno, boš hitro in enostavno:
Wizard Pen
Wizard Pen
 • zapolnil in optično odstranil praske in odrgnine na avtomobilu,
 • zaščitil pikice na pokrovu motorja, idealna mesta, da jih napade rja,
 • in to ne glede na to, kakšne barve je tvoje vozilo,
 • je brez vonja in je 100% vodoodporen, saj je zasnovan na bazi silikona in tako ne poškoduje karoserije.
Odstranjevalec prask Fix It PRO je tvoja trajna last in ga obdržiš tudi v primeru vračila detektorja po preizkusu. Tako s preizkusom detektorja nimaš popolnoma nobenega tveganja, saj boš v najslabšem primeru brezplačno zaščitil in polepšal svoje vozilo.

Odločitev, ki jo je
vredno sprejeti - ZDAJ

Tako ugodne ponudbe z možnostjo 30-dnevnega testiranja po vsej verjetnosti ne boš deležen nikjer drugje. Izkoristi ponudbo, dokler je aktualna.
Posebna časovno omejena ponudba:
Kiyo E-265Plus - vrhunski radar detektor, črne barve
Detektor ne le, da zazna in opozori na mobilne in stacionarne radarje. Zazna tudi večino laserskih pištol, česar marsikateri detektor ni sposoben.
Cena: 99,90€ 89,90€
Fix It Pro - odstranjevalec prask
Zaščiti praske in odrgnine na tvojem avtomobilu, deluje na vseh barvah in lakih.
Cena: 22,70€ GRATIS

Možnost vračila: pripada ti preizkusno 30-dnevno obdobje
Dostava in plačilo: s Pošto Slovenije v 3-5 dneh, plačaš lahko po povzetju

SKUPAJ: 122,60€ 89,90€
Klikni za Naročilo
Ponudba velja še: *
*Po izteku tega časa izdelek Fix It Pro ne bo več brezplačen!

Na zalogi še:
-3 kosov
Predvidena dostava na dom: sobota, 26.06.2021
Vsekakor izkoristi zgornjo ponudbo, saj ne tvegaš ničesar - v najslabšem primeru boš še vedno na boljšem. Darilo je v vsakem primeru tvoja trajna last - tudi, če detektor vrneš, darilo obdržiš - a le, če boš naročilo oddal pravočasno in si tako sploh zagotovil to izjemno darilo!

Torej, klikni na gumb "Klikni za Naročilo" - odprla se bo enostavna naročilnica, kamor vpišeš vse potrebne podatke za račun in dostavo, potrdilo o naročilu in morebitne podatke za plačilo pa boš nato prejel tako po e-pošti kot SMSu.

Naročeni detektor bo nato skrbno zapakiran in odposlan s Pošto Slovenije v roku 5 delovnih dni – ali po dogovoru na določen dan, če te trenutno ni doma in ti tako bolj ustreza. Detektor lahko plačaš šele na dan prevzema paketa - z gotovino, v večjih mestih pa so poštarji opremljeni tudi s POS terminali.

Proizvaja: Laser Technologies Kft., Textilgyári út 3., 6725 Szeged, Madžarska
Prodaja in servis: KOSSIKA d.o.o., Češnjevek 7, 4207 Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

POZOR: s trenutkom, ko boš namestil radar detektor v svoje vozilo, bo tvoja vožnja postala sproščena - in v roku tedna dni si ne boš mogel več predstavljati vožnje brez detektorja. A vseeno imaš možnost, da kar 30 dni detektor preizkušaš, in če ti karkoli ne bi ustrezalo, ga preprosto vrneš – brez embalaže, z znaki uporabe.

Pogosta vprašanja

+ Je radar detektor sploh dovoljen?
Uporaba radar detektorja je tudi po zadnji spremembi zakona ZPrCP (13.7.2016) dovoljena. Radar detektor imaš lahko brez skrbi nameščen na vetrobranskem steklu, na očeh policistom. Žal pa je uporaba prepovedana v Avstriji, Italiji ter na Hrvaškem.

+ Kako hitro radar detektor zazna radar?
Kiyo E-265Plus te na merilnik hitrosti opozori že 100 do 300 metrov prej. Pri nekaterih novejših stacionarnih merilnikih hitrosti na avtocesti, ki so usmerjeni pod določenim kotom in imajo zelo šibek signal, se lahko zgodi, da bo detektor merilnik zaznal kasneje kot sicer. V tem primeru je priporočljiva namestitev detektorja na vetrobransko steklo pod vzvratno ogledalo.

+ Na forumu sem prebral, da detektor ne zazna laserskih pištol - je to res?
Prvi detektorji pri nas so prihajali iz Amerike, zaradi česar njihove nastavitve niso popolnoma ustrezale evropskim razmeram. Najnovejši detektorji Kiyo, proizvedeni za evropski trg, brez težav zaznajo laserske pištole kot je Traffipatrol XR. Res pa je, da je zaznavanje redko uporabljene pištole TruCam LTI vprašljivo.

+ Je res, da je že prepozno, ko detektor zazna lasersko pištolo?
Laserski signal, ki ga oddajajo laserske pištole med meritvijo, sega več kot kilometer daleč, meritev pa je merodajna na razdalji do 1500 metrov. Kljub temu se večina meritev opravi na razdalji od 300 do 500 metrov med vozilom in merilnikom-policistom.

Ko detektor zazna signal, pred tabo pa vozijo druga vozila, pomeni, da je bilo pomerjeno eno izmed vozil pred teboj. Če pa daleč pred tabo ni nikogar, je večja verjetnost, da je bilo pomerjeno tvoje vozilo. V tem primeru lahko, ko detektor začne piskati, v kolikor je to mogoče, zapelješ na izvoz oziroma vozilo varno ustaviš ob cesti in počakaš nekaj minut, da veljavnost meritve poteče.

+ Baje detektorji piskajo tudi, kadar za cesto ni radarja. To drži?
Mobilni in stacionarni radarji delujejo na frekvenci 24.1 GHz – to je frekvenca, ki se uporablja pri senzorjih zaznavanja gibanja – tudi pri avtomatskih vratih trgovin. Zato je mogoče, da v urbanih središčih detektor zazna lažni signal avtomatskih vrat, katera se nahajajo ob cesti.

Ker pa se večina voznikov vozi predvsem na stalnih relacijah, kot recimo dom-služba ali dom-trgovina, lažni alarmi niso tak problem, kot se mogoče zdi. Kupci pravijo, da bolje kakšno opozorilo več, kot pa kakšna kazen več. Lažni alarmi so tako odvisni predvsem od relacije vožnje – in ravno zato ti je na voljo 30-dnevna garancija na zadovoljstvo, da lahko brez vsakršnega tveganja preizkusiš detektor na svojih relacijah in se prepričaš, da lažni alarmi niso problem.

P. S.:
Nobenega tveganja nimaš, in prav nobenega razloga, da ne bi preizkusil radar detektorja, kateri te opozori na merilnike hitrosti policije in redarstev - da lahko po potrebi prilagodiš svojo hitrost, z vožnjo ne ogrožaš drugih udeležencev prometa in se izgoneš morebitni kazni za prehitro vožnjo.

Klikni tukaj in oddaj naročilo - odprla se bo naročilnica, kamor preprosto vpišeš naslov za dostavo detektorja, in se tako že naslednjič odpelješ mimo radarja, brez kazni.